Ta hand om håret och må bättre

De flesta håller med om att personliga egenskaper och vad som finns på insidan är viktigare än utsidan. Dock går det inte komma ifrån det faktum att utseendet spelar en stor roll i dagens samhälle, vare sig vi gillar det eller inte. Även om det egentligen inte påverkar ditt värde som människa visar studier entydigt att det kan påverka hur du mår i det personliga, professionella och sociala livet. Om du lider av psykisk ohälsa kan du därför försöka ändra på ditt utseende för att må bättre. Ett bra utseende kan påverka ditt sätt att tänka och agera i positiv riktning.

Några fördelar med ett bra utseende är:

  • Imponerar på andra.
  • Får dig att må bättre.
  • Lockar människor till dig.
  • Hjälper till att bygga långvariga relationer.
  • Gör ett bra intryck på arbetsplatsen.

Fördelen med att må bra är att det smittar av sig och attraherar människor till din omgivning. Ett bevis på att du faktiskt själv kan påverka hur du mår kommer från psykologisk forskning. Forskningen har visat där att egna tankar och beteende påverkar upp till 40 procent av din lycka. Som du märker är det utan tvekan värt att investera lite tid och energi i ditt utseende. Du kanske inte kan förändra ditt utseende helt och hållet, men det kan trots allt ge en märkbar boost.

Boka en tid hos Nordic Hair Clinic

Den goda nyheten är att du inte behöver göra en större ansträngning för att uppgradera ditt utseende, utan det kan faktiskt räcka med att boka en tid hos en hårklinik! På Nordichair.com har du Sveriges ledande hårklinik inom PRP, hårtransplantation och injektionsbehandlingar för hår. Genom åren har Nordic Hair Clinic utfört över 40 000 behandlingar på sina kliniker i Stockholm, Göteborg, Malmö och Istanbul i Turkiet. Förutom håret utför de hårtransplantationer på skägg, ögonbryn och ärr.

Eftersom studier pekar på mätbara psykologiska effekter av att ta hand om håret i form av ökad självkänsla och självförtroende, så finns det inget bättre än en behandling som ger permanent resultat. Ett tjockt och friskt hår gör att du känner dig mer kapabel att utföra saker som du vanligtvis inte skulle göra. När du slutar oroa dig för ditt utseende kommer du också lindra dina symptom av depression, social ångest och självkritik. Boka tid på Nordichair.com redan nu för en gratis konsultation på cirka 30 minuter!